Resor. Utåt och inåt

Resor. Utåt och inåt

lördag 16 april 2011

Las Vegas del tre

Vårt hotell sett från ovan. Hotel Bellagio. Vi bor på våning 15
som verkar löjligt i jämförelse med andra som har typ 50.
Idag har vi varit på utflykt (tvärs över gatan) till Hotel Paris och åkt upp i deras Eiffeltorn. Där var en helt enastående utsikt! Tyvärr är Cia höjdrädd, men den historien får ni läsa på hennes blogg senare :-)
www.fastercia.blogg.se

Hotellet Paris, där vi åkte upp till toppen av deras Eiffeltorn.
Ungefär hälften så högt som originalet
Det räckte.

Ännu en vy från Eiffelltornet alá Vegas


Man får se så mycket olika typer av folk här. Allt från hemlösa till överlyxmänniskor. En del är piffade så man tror att dom ska vara med på en glittershow på Broadway.
En del har försökt piffa till sig men inte lyckats. Det finns nog en hel del klåpare då det gäller skönhetsoperationer här... En del äldre kvinnor är så lyfta så att dom inte kan stänga ögonlocken, så dom får liksom blinka "nerifrån". Ser sjukt ut.

Ett försök att visa hur en del ser ut.
Jo, jag vet. Jag är en mycket sjuk människa.
Jag med.


Kanske en misslyckad läppförstoring skulle kunna
se ut så här...??



Ikväll ska vi på Cirque du Soleil och se Beatles showen "Love". Vi är sååå lyckliga, för den showen har tydligen varit utsåld länge. Fick två ströbiljetter till toppenpris på hotellet!

På vägen ut från vårt hotellet får man se en vattenshow som går typ en gång i kvarten hela kvällen. Musik, ljus och vatten i en imponerande show. Nästan som fyrverkerier....

Vattenshowen utanför vårt hotell.
Svårt att beskriva, men mäktigt!
Sms:ade lite med "hemma" och längtade liiiite. Men det går över. Mellan pling och plong och neon så glömmer liksom sinnet av att tänka på sen.
Dags att piffa lite och gå på show!

(för er som undrar om filmerna: Jo, det kommer fler. I morgon sätter vi oss i bilen och börjar vår låååånga trip. Då har vi tid att bearbeta våra filmklipp och visa världen :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar