Resor. Utåt och inåt

Resor. Utåt och inåt

torsdag 14 april 2011

Las Vegas del ett!

Ska bara berätta för släkten som följer oss att nu är vi framme i Vegas. Det här är så maxat, så vi har bara tagit in en procent än... :-)

Nu har vi piffat till oss och ska ner och blända staden! (...eh...)

Har druckit en skumpa och fått mitt körkort! (Tack Linda-Marie för den fina lappen i brevet - ska göra allt jag kan för att uppfylla din önskan!)

Life is goooood!

Återkommer, men först en natt i Vegas.

6 kommentarer:

  1. Wow! Nu måste vi få se lite bilder! Inte läge nu att hålla sig till devisen: "What happens in Vegas stays in Vegas..." :) Vi vill ju veta allt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är Las Vegas ett fascinerande ställe. Man kör många mil i bara öken och helt plötsligt finns en mångmiljonstad med världens puls mitt i alltihopa. Ni får inte missa att besöka Caesars Palace (ett gigantiskt stort hotell där alla världsartister uppträder), Venetian (Venedigs hotell) som ligger i närheten av CP, Flamingo, Paris, New York, Luxor (pyramidhotell), Bellagio, Circus Cirkus, Excalibur (sagohotell) m.m
    Är det Ballys ni bor på? Vid Flamingos hotell i närheten av ert går det att köpa billiga biljetter till olika shower, teatrar m.m. Mycket billigare än på hotellen. Missa inte Grand Canyon.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att kunna följa er resa.
    Riktigt roligt m filmerna.
    Ha en god fortsättning.
    Kramar Ingalill o Hilmer

    SvaraRadera
  4. Susanne: Vi ska till Grand Canyon på lördag, vi bor på Bellagio och betar av hotell efter hotell när vi är ute på stan. Helt sjukt... tror det är för stort, vi kommer nog inte att hinna alla. Det känns omöjligt :-))..

    SvaraRadera
  5. hallåjsan
    fattar ju att ni har det great
    önskar er fortsatt trevlig resa
    Filmerna= grymt underhållande
    Åsa du var störtsnygg i den blommiga klänningen!
    Är det en MG:s?
    ha de fint
    Kram från Biggan

    SvaraRadera
  6. Biggan: det är billig outlet... I loooooove America shopping!

    SvaraRadera