Resor. Utåt och inåt

Resor. Utåt och inåt

tisdag 5 april 2011

Dag ett

Det är morgon i San Francisco och vi har just blivit uppkopplade på nätet! I Loooove Internet!!

Bor på ett standard hotell - vi vet egentligen inte var - men ska strax ut på stan och utforska området.

Flygresan gick bra, men nog är det långt till Amerikat. Som om det vore en nyhet?! British Airways var trevligt och jag hann med tre filmer och några powernaps och lite skvallertidning. Dock inte mycket till mat, tur vi hade med lite snacks....
Vi åkte före fem på morgonen från Cia´s lägenhet på söder och var framme vid hotellet i SF runt midnatt. Fast då var klockan tre på eftermiddan här... Ja, ni förstår säkert att vi slocknade direkt.
Söndagmorgon och väskan och jag är på plats hos Cia!
Och här packar vi om lite... övervikt! Därav en idé till videon nedan....
Vi skulle BARA vila lite, men vaknade 12 timmar senare. Så kl. 04 i morse (här då alltså) så började våran planering för dagen. Kl. 06 var vi ute och letade frukost i en stad som just skulle övergå från natt till dag, kanske inte smartaste tiden att gå ut, för det var lite läskigt med mysko typer som satt, låg, vandrade på morgontrötta gator. Vi tog första bästa ställe som öppnat och det var....Burger King. Åh, min dietist skulle nog inte ha gillat det första frukostvalet, men EN gång ska man äta äkta amerikans frukost...yihaaa! Bagels, Pannkakor med lönnsirap, friterad potatis (hashbrowns, tror jag det heter och nej, det är inte knark) och ägg. Ja, ägget var väl ok.
Nog har jag hört talas om svagt amerkianskt kaffe, men snälla nån! Man kan inte kalla det här för kaffe.

Därför börjar jag dagen med värsta huvudvärken, som förmodligen beror på anti-kaffe-effekten. Ska ut å leta Star-bucks och "riktigt" kaffe strax.


Men efter frukost hann vi producera vår första video...! Den finns på Facebook, lyckas inte ladda upp den här, ska utforska hur man gör senare, men nu blir det promenad t o r Golden Gate!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar